Árak, ajánlatkérés


ÁrakPontos árajánlatot csakis vázlattervek alapján tudunk készíteni. A vázlattervezés tartalmazza az alaprajzot, metszeteket, homlokzati terveket és 3D látványképeket.. Szerződéskötés esetén ennek a díját jóváírjuk. A megbízás háromszori ingyenes módosítást tartalmaz.

A koncepcióterv elkészítéséhez szükséges dokumentumok: tulajdoni lap másolat, térképmásolat és geodéziai felmérés. A felsorolt tételek mind a Megrendelő költségeit tereli.

Cégünk csak egyedi tervek alapján dolgozik, minden saját- és típustervet külön engedélyeztetünk. A szerződött ár 6 hónapig garantált.


Tájékoztató jellegű árainkKelet Magyarország: bruttó 330 ezer Ft/m2 -tól
Budapest és vonzáskörzete: bruttó 370 ezer Ft/m2 -tól
Dunántúl: bruttó 390 ezer Ft/m2 -tól

A fent felsorolt összegeket a nettó alapterülettel szükséges felszorozni. A feltüntetett árak ~100 m2-es standard kivitelű házra értendőek. A négyzetméter árat nagyban befolyásolja a ház elrendezése, falak mennyisége, elhelyezkedése, telek adottságai stb.

FONTOS! Minél kisebb a ház nettó hasznos lakóterülete, annál magasabb a négyzetméter ára és minél nagyobb a nettó hasznos lakóterület, annál kisebb a négyzetméter ár!

Szerződéskötést követően a következőképpen alakulnak a fizetési feltételeink:
10% - szerződéskötés
10% - alapozás
20% falak szállítása
20% - födém- és tetőszerkezet, bádog
20% - belső villany- és gépészet, aljzatbeton, gipszkarton
15% - festés, burkolás, külső homlokzati hőszigetelés
5%- gépészeti és villany szerelvényezés, átadás-átvétel


Ajánlatkérés*Személyes adatok:

*Az építkezésről:

Az épület nettó hasznos lakóterülete

*Építési telek

Egyéb

Csatolt file (.jpg .png .pdf .doc .docx .dwg)

Az adatvédelmi szabályzatot elolvastam és elfogadom.A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező!

Hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat árajánlat és információ küldés céljára felhasználja. Az itt megadott adatokat az információkérés feldolgozásán, az Ön tájékoztatásán kívül más célra a Anico Készházak Kft. nem használja fel. A beleegyezése nélkül harmadik személynek adatait nem adjuk ki, és azokat bizalmasan kezeljük.