Anico-készházak
a Google+ oldalán

web: www.anico-keszhazak.hu

Toscana készház

Mediterrán stílusjegyeket mutató, jó tömegarányú családi készház. A kétállásos garázs az utcai frontra került. Mellette védett helyre került a lakás bejárata.

A garázsból közvetlenül is meg lehet közelíteni a lakást. A szélfogóból az étkezőbe jutunk. A konyha némileg megbújik a szem elől. A nappali és az étkező között egy térelválasztó fal van. Egy vendégszoba a földszinten található, de a lakók élettere, hálószobái az emeletre került . Két nagy fürdőszoba van az épületben és külön található a háztartási helyiség. A mediterrán stílusú készház jellegzetessége, hogy hatalmas teraszokkal rendelkezik, mind a földszinten, mind az emeleten.

Lakóterület:  197,74 m2

Nappali:        25,68 m2
Konyha:        10,08 m2
Étkező:         12,36 m2
Szoba 1:       13,53 m2
Szoba 2:        25,36 m2
Szoba 3:       12,80 m2
Szoba 4:       13,84 m2
Garázs:         32,56 m2

A készház, könnyűszerkezetes ház falpaneljébe és födémébe a hagyományos üvegszálas szigetelőanyag helyett befújásos technológiával CELLULÓZSZIGETELÉS kerül. A RÉSMENTES befújhatóságából adódóan egy hőhídmentes EGYSÉGES szigetelő réteg keletkezik, amely HATÉKONYABBAN SZIGETEL, mint a gyapotalapú szigetelések. A nagy térfogatsűrűségnek és a filcelődés módjának köszönhetően nem csúszik össze, formatartó, idővel nem lesz hőhidas.

Könnyűszerkezetes családi házainkba ajánljuk az opcionálisan beépíthető:
hőcserélő gépet, amely sterilizálja a belső levegőt, oxigént biztosít és szellőztet.

Típusterveinket megtekinthetik Youtube videón is ide kattintva!

Toscana készház