Anico-készházak
a Google+ oldalán

web: www.anico-keszhazak.hu

Quebec készház

Sokan csodáljuk az amerikai filmekben látott nyugodt kertvárosi hangulatot, ahol nincsenek kerítések, rendezettek a kertek, a házak pedig rendre egyszintesek és olyanok, mintha apró kastélyok volnának. Ez a családi ház ebbe a kategóriába tökéletesen beleillik.

 A könnyűszerkezetes épület tekintélyes alapterületű: a nettó alapterülete közel 257 m2 a terasszal. A készház helyiségkiosztásánál próbáltak jól elhatárolható részeket kialakítani az általános élettér és a hálószobák között. Ezen belül a szülői háló, fürdőszoba és gardrób teljesen szekcionált és egy külön ajtóval csatlakozik a teraszhoz.

Hasznos lakóterület: 192,61 m2

Nappali+étkező: 30,40 m2
Háló1: 13,92 m2
Háló2: 12,69 m2
Háló3: 13,60 m2
Dolgozó: 11,40 m2
Konyha: 11,62 m2
Terasz: 61,45 m2
Pince: 25,00 m2

A készház, könnyűszerkezetes ház falpaneljébe és födémébe a hagyományos üvegszálas szigetelőanyag helyett befújásos technológiával CELLULÓZSZIGETELÉS kerül. A RÉSMENTES befújhatóságából adódóan egy hőhídmentes EGYSÉGES szigetelő réteg keletkezik, amely HATÉKONYABBAN SZIGETEL, mint a gyapotalapú szigetelések. A nagy térfogatsűrűségnek és a filcelődés módjának köszönhetően nem csúszik össze, formatartó, idővel nem lesz hőhidas.

Könnyűszerkezetes családi házainkba ajánljuk az opcionálisan beépíthető:
hőcserélő gépet, amely sterilizálja a belső levegőt, oxigént biztosít és szellőztet.

Típusterveinket megtekinthetik Youtube videón is ide kattintva!

Quebec készház
Quebec utcafrontja
Kert felöli oldal