Anico-készházak
a Google+ oldalán

web: www.anico-keszhazak.hu

Készház Törökbálinton

Aki úgy gondolja, keskeny telekre lehetetlen takaros kis házikót építeni az téved. Törökbálinton épült könnyűszerkezetes készházunk rácáfol az állításara, mutatjuk miért!

Egy kicsit mindig megdobban a szívünk, amikor a megrendelők jelzik: 'szűk a telek, nem tudjuk hogy fog beférni a kamion.' Ilyen esetben (és minden más esetben is) az építészmérnökök és a tervezők kivonulnak a telekre felmérni a terepet. Hálistennek mindig találunk megoldást arra, hogy tegyük olyan módon beépíthetővé a telket, hogy az a család számára megfeleljen.

Nem volt ez másképp akkor sem, amikor Törökbálinton kezdtünk el készházat építeni. A képeken is jól látszik, hogy habár a telek hosszú és szűk, egy ragyogó kis kincsesdoboz könnyűszerkezetes családi házat építettünk a megrendelő család kérésének eleget téve.

A 139 m2-es síkalapra épült készház hasznos lakóterülete 72 m2 és hozzá kapcsolódik egy 19 m2-es tároló és 10 m2-es pince is. A 8 m2-es terasz fagyálló kerámiából készült. A készház hátsó felében kapott helyet 3 hálószoba, a fürdőszoba és egy háztartási helyiség. A nappali, étkező és konyha 27 m2-t foglal el a ház első felében.

További fotók a készházról a facebook oldalunkon

 

Készház építése 4.jpg
Készház építése.jpg
Könnyűszerkezetes ház építése 2.jpg
Készház építése 5.jpg
Készház építése 6.jpg
Készház építése 7.jpg
[1] 2 3 » »»