Anico-készházak
a Google+ oldalán

web: www.anico-keszhazak.hu

Készház öltöző Budafokon

Pályafutásunk alatt először volt lehetőségünk sportöltözőt felújítani. Szaktudásunknak és precizitásunknak hála a megrendelővel folytatódik a közös munka a jövőben is.

A budafoki sportöltözőben az öltözőfülkéken kívül zuhanykabinok, ventillátorral szellőztetett fürdőhelyiségek, tárgyalószobák, toalettek lettek kialakítva. A sportolók számára a mai kornak megfelelő modern építmény kiemelt kényelmet biztosít a sportolás előtt és után is.

A közel 300 m2 alapterületű készház kivitelezését kulcsrakészen 1,5 hónap alatt zökkenőmentesen végeztük el. Egy rossz hatásfokú ellátó rendszert alakítottunk át, rendkívül jó hatásfokú, közel passzívház üzemű rendszerré. Megújuló energiaforrásokat is alkalmaztunk, a melegvíz termelését például sík kollektorok látják el, melyek LCD-s vezérlésű központi kijelzőt is kaptak. A melegvizet 2 db 1000l-es hőszigetelt, hőcserélős melegvíztárolóval biztosítottuk. A padlóburkolat mindenütt csúszásmentes, rendkívül kopásálló kerámia. A belső ajtók küszöb nélküli acéltokos, tűzrendészetileg is biztonságos kivitelűek. Ezekre pánikzár került, amihez nem kell kilincs, így gyorsabban ki tudnak jutni a szabadba baj esetén az emberek.


Képek az építkezés folyamatáról és a végeredményről:

Ajánlatkérés felújításra: http://www.anico-keszhazak.hu/quotations linken vagy e-mailben az epinfo[kukac]anico.hu címen lehetésges. 

Régi öltöző
Régi öltöző hátsó bejárata
Tetőszerkezet
Tetőszerkezet 2
A felújított készház
Oldalsó falrendszer
[1] 2 » »»