Anico-készházak.....ÁLOMBÓL VALÓSÁG!

A könnyűszerkezetes ház sokféle elnevezése ismert a hazai piacon. Vannak, akik készházként, vannak, akik gyorsházként és sokan szerelt házként ismerik.

Magyarországon a családiház építés területén nincs nagy múltjuk a szerelt házaknak, ám napjainkban a megépített könnyűszerkezetes, készház épületek száma rohamosan nő.

Az Anico-Készházak Kft. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, azon hagyományos technológiát alkalmazó és fa könnyűszerkezetes ház, készház - építők közé tartozik, amelyek önállóan nyújtanak teljes körű szolgáltatást ügyfeleiknek, úgymint: tervezés, engedélyeztetés, előszerelés, kivitelezés.

Cégünk hagyományos technológiával épülő házai és fa készházai mindezen munkafázisokat egy kézben tartja, irányítja és felügyeli. Minden általunk kivitelezett tégla építésű és fa készház, könnyűszerkezetes ház személyre szabott, egyedi tervek alapján valósul meg. Már a tervezési stádiumtól végigkövetjük az építkező igényeit. Megbeszéljük a család szokásait, és annak megfelelően alakítjuk ki a külső, belső környezetet. Minden apró részletre kiterjedően próbáljuk felépíteni a majdani lakók könnyűszerkezetes, készház otthonát.

Favázas rendszerű, kis és nagy paneles technológiával készülő könnyűszerkezetes házaink falelemeit nyíregyházi gyártóbázisunkon állítjuk elő, ahonnan az ország egész területére szállítunk. Az előre összeszerelt, minőségi szerkezetet a helyszínen saját szakembereink építik össze és fejezik be.

Könnyűszerkezetes épületeink műszaki tartalmát, valamint szolgáltatásainkat úgy állítottuk össze, hogy az ár és a minőség a legjobb arányt képviselje.

Amit kínálunk ügyfeleinknek:
 Minden házunk cellulózszigetelésű,
 Rövid kivitelezési idő kulcsrakész állapotig,
 Alacsony üzemeltetési és karbantartási költség,
 ISO 9001:2008 tanúsítvány elsőként a készházépítő, forgalmazó cégek között
 ÉME engedély, ETA engedély, MAKÉSZ és Magyar Termék védjegy,
 Biztos cégháttér (100%-ban magyar tulajdon, 24 éves múlt),
 30 év garancia a ház szerkezetére,
 6 hónapos fix árkalkuláció,
 Korrekt jótállás.

A magyar készház embléma, biztosítja, hogy csak jó minőségű, hazai előállítású, biztonságos és kedvező árú terméket kap. Az általunk gyártott falpanelek végső alakjukat Magyarországon nyerik el, ezzel segítve a hazai munkahelyek megtartását, újak teremtését.

 

 

 

 

 

2016 januárjától a CSOK, azaz családi otthonteremtési kedvezmény kiterjesztésre és bővítésre került - ahogy olvashatjuk több hírportálon is.

2016. január 1-től életbe lépő jogszabályok alapján új otthonteremtési kedvezmény illeti azokat, akik 1 vagy több gyermeket vállalva kezdenek építkezésbe, új- használt lakás vásárlásba, felújításba, bővítésbe.

A Pécelen épült készházunk teljes mértékben a skandiván stílus jegyeiben épült. Különlegessége hogy nincs bevezetve a gáz, NOBO fűtési rendszer és napkollektor gondoskodik a fűtésről és melegvíz ellátásról.

A Passzívház energiatakarékos épületekre alkalmazott német minősítési rendszer. Kiemelkedő hőszigetelésüknek köszönhetően nem igényelnek fűtési rendszert, az alacsony hőmennyiséget pedig a napsugárzásból fedezik nagyrészt.

A szokásokhoz híven az idei évben sem marad el a méltán népszerű építőipari kiállítás a Construma, mely idén április 15-19 között kerül megrendezésre a Hungexpon.

Magas a fűtési szezonban a számlája? Otthona szigetelése már nem a régi? Eljött az idő a felújításra? Itt a lehetőség, hogy régebben épült családi házát energiatakarékossá tegye! Milyen elemeket célszerű felújítani egy régi ingatlannál?